Menu

Administrativ
NOI RESTRUCTURĂRI

Noi restructurări în Primăria Buzău. Aproape jumătate dintre angajaţii Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman” şi-ar putea pierde slujba, deoarece azilul nu mai poate efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor odată cu trecerea în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială.

Odata cu includerea tuturor serviciilor sociale în cadrul Direcției de Asistență Socială Buzau, Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice „Alexandru Marghiloman”  din Buzău isi va pierde, incepand cu 1 septembrie, personalitatea juridica. Astfel, azilul nu va mai putea efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor. In aceste conditii, cei 38 de angajați ii vor avea in grija doar pe cei 40 de bătrâni gazduiti de Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice. Un raport care a atras si atentia consilierilor muncipali.

Primarul orasului Buzău, Constantin Toma, vine cu o soluție preferată în mandatul său. El se gândește să concedieze o parte dintre angajații centrului, dar ai altor instituții aflate în subordinea Primăriei, pentru a face economii. O organigramă suprasaturată este și la Centrul de Urgență de ZI și de Noapte pentru Oamenii fără adăpost din municipiul Buzău. Aici, 15 angajați au grijă, din primăvară pînă la începutul iernii, de cel mult tot atâția beneficiari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>