Menu

Social
GUNOI MAI IEFTIN

De la 1 septembrie, buzoienii vor plăti mai puțin pentru ridicarea gunoiului menajer. Consiliul Local a decis revenirea la tarifele de dinainte de majorarea de la 1 mai, survenită ca urmare a stabilirii taxei de 80 lei pe tona de deşeuri depuse la groapa ecologică. Cum această taxă a dispărut, autoritatile au decis ca tarifele pentru serviciile de salubrizare să fie cele inițiale. Consilierii au convenit ca prețul de ridicare a gunoiului menajer să revină la tariful de la 11 lei și un ban, și nu la 11 lei și 10 bani, așa cum solicita conducerea societatii de salubrizare RER Ecologic.

Proiectul de hotărâre referitor la modificarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare, ca urmare a amânării aplicării taxei de 80 lei pe tona de deşeuri depuse la groapa ecologică, a fost dezbatut ieri in sedinta Consiliului Local Municipal Buzău. Reprezentantii opoziţiei si președintele unei asociaţii de proprietari, au solicitat insa un amendament la proiect. Ei eu reclamat faptul că în propropunerea privind stabilirea noilor tarife, prețul nu revine, de fapt, la cel inițial, de 11 lei și 1 ban de persoană, ci la 11 lei și 10 bani de persoană.

In final, consilierii au convenit ca proiectul să fie aprobat cu amendamentul propus. Astfel, de la 1 septembrie, tariful de ridicare a gunoiului menajer va reveni la 11 lei și un ban de persoană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>