Menu

Social
TUPEU PERICULOS

Tupeul şoferilor de maxi-taxi din Constanţa nu pare să fie întrecut decât de inconştienţa lor. Unul dintre aceştia, care conducea un microbuz pe ruta Mamaia – Constanţa a fost filmat în timp ce dădea lecţii de condus unui copil.

Tânărul învățăcel ținea volanul cu o mână și schimba vitezele mijlocului de transport în comun. Soferul nu se gandeste nicio clipa ca gesturile celui mic care tine de volan poate sa puna in pericol viata calatorilor din spate. Dupa minute bune de condus, barbatul catadicseste sa-i spuna cu jumatate de gura copilului, sa fie putin mai atent.

Copilul conduce microbuzul ticsit cu calatori, pe ruta Constanta – Mamaia. Intreaga aventura a fost filmata de un pasager, iar la final turistul i-a atras atentia soferului ca l-a filmat.

Gestul soferului inconstient nu va ramane fara urmari. Nici colegii de breasla ai soferului inconstient nu sunt mai indulgenti. Soferul vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 6 luni si 3 ani sau amenda penala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>