Menu

Social
ATENTIE, RADAR!

Ghinion pentru şoferii care astăzi dimineaţă au trecut pe DN1B, prin comuna prahoveană Valea Călugărească. Poliţiştii de la rutieră au fost cu ochii pe trafic, iar în numai o oră, au prins 15 şoferi care au depăşit viteza legală de 50 de kilometri la oră. Aparatul radar tip pistol a înregistrat abatere după abatere.

Traşi pe dreapta pentru a fi amendaţi, unii şoferi s-au enervat la vederea camerei de filmat şi au devenit recalcitranţi. Cea mai mare viteză înregistrată de radar în localitate, a fost de 85 kilometri la oră, cu 35 de kilometri peste limita admisă. Graba l-a costat pe şofer patru puncte de penalizare şi o amendă de 850 de lei.

Amenzile au curs, la fel ca şi punctele de penalizare. In total politistii au aplicat 15 sanctiuni contraventionale soferilor care au calcat prea tare pedala de acceleratie.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>