Menu

Social
4 MAȘINI AVARIATE, DINTR-UN FOC

Două persoane au ajuns la spital și două mașini s-au făcut praf la Constanța, după ce un șofer grăbit nu a acordat prioritate într-o intersecție din centrul orașului. Alte două autoturisme au fost și ele avariate. Polițiștii cred însă că șoferul vinovat avea și viteză foarte mare în momentul accidentului. Până la sosirea medicilor, victimele au primit ajutor de la doi pompieri, aflați în timpul liber. Acum șoferul vinovat are dosar penal și va rămâne fără permis pentru următoarele 30 de zile.

Martorii spun ca au auzit o bubuitura puternica si apoi au vazut  cele doua masini facute armonica. Una dintre ele cu rotile in sus. Doua persoane ramasesera incarcerate in interior. Oamenii au sunat la 112 insa pana la sosirea medicilor, primii care au acordat ingrijiri medicale si asistenta au fost doi pompieri aflati in zona din intamplare. O a treia persoana, soferul celeilalte masini, s-a ales si el cu cateva leziuni minore insa a refuzat sa mearga la spital. Oamenii din zona spun ca soferul vinovat, circula cu aviteza foarte mare.

Alte doua masini parcate in zona au fost si ele avariate, dupa ce unul dintre autoturismele implicate in accident a ricosat in ele. Politistii de la serviciul rutier au preluat ancheta si vor incerca sa stabileasca cine se face vinovat de producerea evenimentului. Soferul vinovat are dosar penal pentru vatamare corporala si va ramane si fara permis.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>