Menu

Social
UN NOU SENS GIRATORIU

Un nou sens giratoriu se va construi pe Drumul European 85, în aproprie de muncipiul Buzău. O altă importantă schimbare în traficul din județul Buzău, are loc tot pe Drumul European 85, dar la intersecția cu localitatea Florica. Pentru evitarea accidentelor rutiere, autoritățile doresc lărgirea carsabilului și adăugarea unei benzi suplimentare.

Lucrarile pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecţia situată pe drumul European 85, în dreptul societatii Autorola, vor incepe in primăvăra anului viitor. Autorităţile   buzoiene au decis să amenajeze acest sens giratoriu datorita numeroaselor accidente rutiere care au loc la intersecţia cu drumul judeţean Mărăcineni – Robeasca. Investitia va fi realizată de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

O altă schimbare importanta în traficul din judeţul Buzau, are loc tot pe Drumul European 85, la Florica, o alta zona unde au loc frecvent accidente de circulație. Reprezentanţii Consiliului Judeţean  Buzau au anunţat că in acel punct se vor face lucrari de lărgirea carsabilului şi adăugare a unei benzi suplimentare.

Autoritatile buzoiene au in vedere pentru anul viitor si  drumul județean Buzău – Vadu Pașii – Săgeata – Robeasca – limită cu județul Brăila, care va fi reabilitat cu fonduri europene. Reprezentantii Consiliului Județean Buzău speră, ca în curand, să începă lucrări de modernizare si pe tronsonul de drum judetean Buzău – Mărăcineni – Săpoca – Cernătești – Beceni – Vintilă Vodă, pe o lungime de 37 de kilometri.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>