Menu

Social
ȚINEȚI-I DEPARTE PE HOȚI!

“Hotii sunt creativi, fii preventiv!” o campanie desfășurată în această perioadă de polițiști și care vine în sprijinul cetățeanului în ceea ce privește prevenirea furturilor din locuințe. Polițiștii din Prahova continuă și ei informarea populației, în așa fel încât să nu pice victime acestor indivizi certați cu legea și cu morală. Urmărim în materialul următor câteva dintre regulile care vă pot ține departe de hoți.

De cele mai multe ori, hoţii intră în locuinţe cu proprietarii acasă, folosindu-se de diferite tertipuri. Acestor hoti le pica victime in egala masura si femeile si barbatii, pentru ca sunt deosebit de vicleni si versati in cunoasterea caracterului uman. De aceea, poliţiştii recomandă să nu primiţi persoane necunoscute în casă si sa fiti foarte atenti la ce informatii postati in mediul on- line.

Din fericire, numărul infracţiunilor este în scădere anul acesta comparativ cu anul trecut pentru aceeasi perioada de timp. Să îţi asiguri casa contra hoţilor este o idee foarte bună, dar dacă nu îţi permiţi o cheltuială în plus fii mai atent la propria securitate si a locuintei tale, încuie mereu uşa, chiar dacă eşti în casă, semnalizează camerele de filmat pe care le ai în locuinţă încă de la intrare, nu lăsa ferestrele deschise când pleci de acasă.  Totodata, să îţi cumperi un câine poate fi o bună măsură impotriva hoţilor.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>