Menu

Sport
TIMIŞ, ŞEF LA CLUBUL PRIMĂRIEI

Fostul jucător al Gloriei Buzău, George Timiş, va conduce secţia de fotbal a noului club finanţat de Primăria Buzău, Sport Club Municipal. Timiş i-a locul lui Ionel Turturică, cel care a decis să renunţe la conducerea clubului, din motive personale. În prima etapă a ligii a patra, SCM Gloria Buzău a castigat cu 5-2 partida cu Avântul Zărneşti.

Secţia de fotbal a clubului sportiv al Primăriei are, de ieri, un nou şef. După ce fostul conducător, Ionel Turturică, a renunţat la conducere, invocând motive personale, preşedintele clubului sportiv finanţat de Primăria Buzău, Vasile Niţă, s-a orientat rapid şi l-a numit în locul lui pe George Timiş, fostulul jucător al Gloriei Buzău, dar şi al lui Dinamo Bucureşti, ultima dată în colectivul tehnic al clubului de fotbal Metalul Buzău.

Echipa de fotbal a Primăriei a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii a patra. Sâmbătă, echipa pregătită de un alt fost jucător al Gloriei, Vasile Tudose, a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, de formaţia Avântul Zărneşti. Pe primul loc, după prima etapă a ligii judeţene de fotbal, este Team Săgeata, care “a spulberat” în deplasare Tricolorul Gălbinaşi, scor 7-1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>