Menu

Social
INCIDENT ÎN TRAFIC

Un incident care s-ar fi putut încheia cu o adevărată tragedie s-a produs pe o stradă din Brăila. Un palet de cărămizi s-a desprins dintr-o autoutilitară, într-o curbă și chiar pe o trecere de pietoni. Numai norocul a făcut ca în acel moment să nu se afle niciun pieton pe trecere sau în apropiere.

Camerele de supraveghere instalate la intersectia Soselei Baldovinesti cu strada Comuna din Paris au surprins momentul in care, dintr-o masina de transport marfa,  care ia curba cu viteza, se desprinde un palet de caramizi. Acestea au picat milimetric pe langa o masina care se afla in trafic. De altfel, exact acolo unde au picat caramizile este si trecere de pietoni iar, daca in momentul in care acestea au cazut din masina, in zona s-ar fi aflat cineva, persoana respectiva ar fi fost grav ranita.

Din fericire nimeni nu a fost ranit in urma incidentului,  iar transportatorii neatenti au nevoiti sa curete carosabilul de caramizile sparte.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>