Menu

Social
MITĂ LA PENITENCIAR

Flagrant la penitenciarul din Brăila! O femeie a încercat să mituiască un lucrător al penitenciarului pentru a livra concubinului ei, aflat după gratii, telefoane și cartele SIM. Ea a fost reținută pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventive.

Flagrantul a fost pus in aplicare, dupa ce ofiterii DGA din Braila au fost sesizati privire la faptul ca un detinut  aflat in arestul unitatii de politie din localitate, i-a oferit unui agent de politie suma de 150 lei pentru a-l determina sa-si incalce atributiile de serviciu. Mai exact, sa introduca in arest bunuri interzise la detinere, banii urmand sa-i fie oferiti de catre  concubina sa.

Sesizarea a fost inaintata  Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, procurorul de caz dispunand activitati specifice de administrare a probatoriului, asupra celor doua persoane fiind efectuate cercetari pentru savarşirea infractiunii de dare de mita, instigare la dare de mita si instigare la introducerea in mod ilicit de telefoane mobile si alte mijloace de comunicare la distanta, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor, dar  si alcool.

Fata de concubina detinutului s-a dispus retinerea pentru 24 de ore, urmand ca maine sa fie prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>