Menu

Social
NOI DETALII ÎNFIORĂTOARE

Răsturnare de situație și detalii înfiorătoare, în ancheta incendiului de la blocul din Constanța, în care și-au pierdut viața o fetiță și mama ei. Pe trupul copilei de doi ani au fost găsit urme de înjunghiere semn că ar fi murit înaintea izbucnirii focului. Mama sa este principalul suspect luat în calcul de anchetatori. În acest caz s-a deschis un dosar penal în rem pentru omor și tentativă de omor. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Flăcările puternice au cuprins apartamentul în care se afla femeia, originară din Ucrania, şi cele două fiice ale sale, de trei şi doi ani, în noaptea de 31 august.  Cea mare a fost salvata de un vecin, dar sora mica si mama au fost gasite fara suflare. Ambele se aflau în sufragerie, pe covor, femeia fiind mai aproape de ușă. Niciuna dintre ele nu prezentau arsuri pe suprafață mare din corp, fiind intoxicate cu monoxid de carbon. Și aici a ieșit la suprafață un detaliu incredibil! Copilul prezenta plăgi tăiate la nivelul toracelui  si abdomenului, dovada ca a fost injunghiata.

Caile repiratorii ale copilei nu prezinta urme de aredere de unde și ipoteza că femeia a ucis-o in timp ce apartamentul ardea, pentru că micuța încă respira când incendiul era în toi. Ea a fost intoxicată cu monoxid de carbon. In acest moment, ancheta procurorilor a luat o alta turnura. Cei care o cunosc pe femeie susţin că în ultima vreme era abătută şi voia să se întoarcă în Ucraina, dar nu o cred în stare de crimă şi sinucidere.

Singura supravieţuitoare a incendiului mistuitor este fiica cea mare a familiei. Copila de aproximativ patru ani a fost salvată de vecini, în ultimul moment. Copila a fost transferată de la Constanţa, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Tatăl său, care s-a întors din Germania după producerea tragediei, este cel care se ocupă de ea. În acest caz, procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru omor şi tentativă de omor.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>