Menu

Social
IMAGINI IMPRESIONANTE

De o imagine impresionantă au avut parte, zilele trecute, cetăţenii care au trecut prin Gara CFR Buzău. Un bătrân fără picioare, care rămăsese captiv între şinele de cale ferată, a fost ajutat de doi poliţişti să ajungă la destinaţie. Oamenii legii l-au luat, l-au dus de mână până la un taxi de unde a fost preluat şi transportat la hotelul la care dorea să se cazeze.   

Un călător a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil. În imagini se observă cum un bătrân cu picioarele amputate a rămas captiv între şinele de cale ferată, în încercarea de a scurta traseul de la peronul pe care l-a lăsat trenul şi ieşirea din gară.  După ce au observat efortul zadarnic al bărbatului, doi poliţişti locali i-au sărit omului în ajutor.

Iniţial bărbatul a refuzat ajutorul oamenilor în uniformă, spunându-le că infirmitatea sa nu îl împiedică să iasă din încurcătură. Le-a acceptat ajutorul abia după ce s-a convins cât de neputincios este în faţa peronului foarte înalt. Unul dintre ei i-au luat bagajele pe care le avea asupra sa, iar celălalt l-a ajutat să urce pe peron.

Misiunea poliţiştilor nu s-a încheiat în momentul în care l-au văzut pe bătrân în siguranţă. L-au însoţit şi l-au ajutat chiar să urce într-un taxi pentru a putea ajunge la hotelul la care dorea să se cazeze. În tot acest timp, cei doi oameni ai legii l-au ţinut pe bătrân de mână. Taximetristul care l-a transportat pe bărbat a declarat că a făcut cursa gratuit, la rugămintea celor doi poliţişti.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>