Menu

Sport
EŞEC SURPRINZĂTOR

Viitorul Constanța a arătat că o campioană sâmbătă, la Ovidiu, și le-a administrat celor de la FCSB primul eșec al sezonului. Echipa lui Gică Hagi a învins cu scorul de 1-0 printr-un gol de excepție marcat de brazilianul Eric.

Viitorul a punctat pe tabela de marcaj, în minutul 31, prin Eric, aceasta fiind, de altfel, primul moment important al meciului. După gol, replica oaspeţilor a venit de la Budescu, autorul unei execuţii acrobatice, blocată însă de Ţîru.

În partea a doua, sârbul Planic  putea să marcheze la debut, dar nu a găsit spaţiul porţii din apropiere. La cealaltă poartă, Viitorul îşi putea dubla avantajul prin specialistul loviturilor libere, Cristi Ganea, care a trimis puţin pe lângă poarta altui debutant în tricoul vicecampioanei, tânărul portar Andrei Vlad.

Primul şut pe poartă al roş-albaştrilor a venit abia în minutul 69, din piciorul lui Golofca, dar nu i-a pus probleme lui Râmniceanu. Portarul campioanei a intervenit apoi salvator la in fata lui Bălaşa. Imediat, lovitura de cap a aceluiaşi Golofca îl putea surprinde pe Râmniceanu, ieşit hazardat.

Băieţii lui Hagi au avut ultima şansă, pe contraatac, dar Drăguş a ratat singur cu portarul si Viitorul – FCSB s-a încheiat 1-0.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>