Menu

Administrativ
MAI BINE CONTRACT, DECÂT AMENDAT

Mai bine contract, decat amendat ! Asta si-au spus mai multi locuitori, din cartierele marginase ale municipiului Rm. Sarat, care in ultima luna au incheiat un contract cu firma de salubrizare. Demersul l-au facut insa numai dupa ce au fost somati de politistii locali sa intre in legalitate. Pentru a-i determina pe oameni sa-si achite la timp facturile la gunoiul menajer, autoritatile au deschis un punct de plata in incinta Primariei. 

Luna trecuta, politistii localii, din Rm. Sarat, au demarat o campanie, in cadrul careia au mers din casa in casa si au verificat daca proprietarii imobilelor au sau nu contracte pentru ridicarea gunoiului. Totul pentru a-i determina, mai ales pe cei care locuiesc in cartierele marginase, sa intre in legalitate. Actiunea oamenilor legii a avut efectul dorit, iar de la inceputul lunii si pana in prezent, au fost incheiate zeci de contracte de operatorul de salubrizare.

Pentru a-i determina pe oameni sa-si achite la timp facturile la gunoiul menajer, dar si pentru a veni in sprijinul celor nemultumiti ca trebuie sa mearga pana la marginea orasului pentru a plati, autoritatile au deschis un punct de plata in incinta Primariei.

Persoanele, care au primit instiintari pentru a incheia un contract cu o firma de salubrizare trebuie ca pana la termenul dat sa se prezinte la sediul Politiei Locale cu o copie dupa acest document. Cei care nu vor intra in legalitate risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>