Menu

Sport
A TREIA VICTORIE CONSECUTIVĂ

Dacă la fotbal nu stă prea bine, Dinamo merge ceas la handbal masculin. Echipa din Ștefan cel Mare a câștigat cu 29-24 meciul din deplasare cu Dunărea Călărasi. Cu moralul ridicat, formația bucureșteană va debuta duminică în noua ediție a Champions League.

La handbal, Dinamo merge perfect. Înainte de debutul în Velux Champions League, campionii României au câştigat la Călăraşi, acolo unde au condus prima oară abia cu 15 minute înainte de final. Antrenată de fostul dinamovist, Adrian Petrea, Dunărea a terminat la două goluri în faţă prima repriză, în care poartarul Şelaru a avut zece parade.

Mutarea decisivă a antrenorului lui Dinamo, Eliodor Voica, a fost introducerea portarului Ștefan Grigoraş in minutul 44, iar băcăuanul a apărat imediat două aruncari de la 7 metri. Finalul a fost al dinamoviştilor, care au marcat la foc automat şi au câştigat al treilea meci la rând, 29-24 la Călăraşi. Alb-roşii sunt primii în campionat înainte de debutul european pe terenul danezilor de la Skjern, duminica, de la ora 17:45.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>