Menu

Social
INCENDIU DE LA SCÂNTEI

Incendiu de proporții la intrarea în localitatea brăileană Albina, din cauza unei scântei provocate de un flex. Au ars acoperișurile a două locuințe și un depozit de mase plastice. Din fericire nu au existat victime omenești.

Incendiu puternic la intrarea in localitatea braileana Albina, dupa ce o cladire folosita drept depozit a luat foc. Cladirea se afla langa un centru de colectare al fierului vechi, acolo unde, in momentul producerii incendiului se aflau muncitori care au folosit un flex. De la acesta au sarit scantei care au aprins mai multe  materiale inflamabile.  Oamenii au sunat imediat la 112 si au inceput sa scoata lucrurile posibil inflamabile din curtea imobilului si din cladirile alaturate.

La fata locului au ajuns trei autospeciale cu apa si spuma, pompierii reusind sa stinga incendiul dupa cateva ore. In total au ars cladirea folosita drept depozit pentru mase plastice si acoperisurile a doua case. In zona,  traficul pe DE 584 s-a derulat pe o singura banda, alternativ, pe toata durata incendiului si interventiei pompierilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>