Menu

Sport
ANTRENAMENT CU PUBLIC

Etapa a 2-a a Ligii Naționale de handbal feminin s-a încheiat cu o victorie clară a echipei CSM București, care a învins CSM Roman, pe teren propriu, cu scorul de 32-19. Campioana s-a instalat deja în fruntea clasamentului, deși au trecut doar două runde din noul sezon.

Victorie categorica pentru CSM București în etapa a doua din Liga Naționala. Campioana Romaniei s-a impus în fața celor de la CSM Roman și a obținut a doua reușită din tot atâtea meciuri disputate până acum.

Gazdele aveau șase goluri avantaj la pauza, 16-10, și au câștigat cu 32-19. CSM mai are două meciuri de jucat în campionat până la debutul în Liga Campionilor, unde și-a propus să ajungă cel puțin până în Final Four. Care cea mai bună marcatoare a CSM-ului a fost suedeza Nathalie Hagman, cu 6 goluri.

După două runde, trei echipe au maximum de puncte, CSM Bucureşti, SCM Craiova şi Corona Braşov, echipele fiind departajate de golaveraj.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>