Menu

Sport
ELIMINATĂ DIN CUPĂ

CSM Rm. Sărat a fost eliminată din Cupa României, după ce în turul III al competiţiei a fost învinsă cu scorul de 3-1 de CSM Focşani. Partida a fost una echilibrată, însă în timp ce râmnicenii s-au jucat cu ocaziile, adversarii lor au profitat de fiecare şansă de a marca şi au obţinut victoria.

CSM Focsani si CSM Rm. Sarat, s-au intalnit in turul III al Cupei Romaniei, intr-o partida disputata, ieri dupa-amiaza, pe stadionul Milcovul, din Focsani. Meciul a fost unul echilibrat, insa in timp ce ramnicenii s-au jucat cu ocaziile, adversarii lor au profitat de fiecare sansa de a marca si au obtinut victoria. Balan, de la CSM Rm. Sarat, a avut la inceputul partidei trei mari ocazii de a deschide scorul, insa nu a fost destul de inspirat sa inscrie. Cum ocaziile se razbuna, gazdele au reusit sa trimita mingea in poarta in minutul 10, prin reusita lui Stefan Lupu, iar pana la pauza si-au dublat avantajul. Si in repriza secunda ramnicenii au avut ocazia de a inscrie, din postura de unu la unu cu portarul, prin Balan si Roman, insa nu au fructificat ocaziile. Cei care au trimis mingea in poarta au fost tot focsanenii, in minutul 49, prin Madalin Predoiu. Golul de onoare al galben-albastrilor a venit in minutul 59, acesta fiind inscris de Alexandru Tudoran, care a stabilit si scorul final al partidei, 3-1.

Ramnicenii vor trebui sa isi revina dupa aceasta infrangere, pentru ca sambata, au programata o noua partida oficiala, in etapa a IV-a, a campionatului. Acestia se vor deplasa in judetul Calarasi, pentru a intalni formatia  FC Agricola Borcea.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>