Menu

Social
PARANGHELIE PE TROTUAR

A fost paranghelie mare, cu lăutari şi berbeci la proţap, la palatul lui Liviu Andronache, cunoscut în Buzău sub numele de „Vanghele”. Motivul: fiul interlopului şi-a botezat miercuri cei patru copii. După cheful de acasă, care a ţinut de la două, până la opt seară, distracţia s-a mutat la restaurant. Petrecăreţii au fost amendaţi de Poliţia Locală cu 700 de lei.

Care mai de care mai aranjați și la bordul unor mașini de lux, invitații au venit din diferite județe să cinstească ziua creștinării celor patru copii ai lui Lorenț, fiul interlopului “Vanghele”. În timp ce berbecii se frigeau la proțap direct pe trotuatul din fața vilei, invitații se delectau cu bunătăți autohtone, dar și cu mâncăruri și băuturi de fițe. O adevărată colecție de mașini scumpe a ocupat zona de la Piața Săracă. Invitații le-au parcat cât mai ostentativ, pentru a etala bunăstarea de care se bucură. Întreaga stradă a rasunat de acorduri de manele iar invitații nu s-au mai uitat la bani când a venit vorba de dedicații.

Copiii lui Lorenț au două perechi de nași. Ultimii, sosiți cu un bolid BMW de Prahova, au parcat chiar în fața meselor și au intrat cu făclia aprinsă, după obicei, pentru a cinsti creștinarea finilor. Spre seară, alaiul a pornit spre restaurant. Petrecăreții au fost amendați de Poliția Locală cu 500 de lei pentru tulburarea liniștii publice și încă 200 de lei, pentru ocuparea trotuarului cu grătare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>