Menu

Sport
VICTORIE LA DEBUT

Start în noul sezon al Ligii secunde de handbal feminin. Cu o nouă denumire dar cu un lot mai slab decât cel de anul trecut, Sport Club Municipal “Gloria” Buzău a debutat cu o victorie, pe teren propriu, scor 28-25, în faţa formaţiei Neptun Constanţa.

Start cu dreptul în noul campionat al ligii secunde de handbal feminin pentru SCM “Gloria” Buzău. Într-un meci disputat miercuri seară, la Sala Sporturilor, în prima etapă a Diviziei A, echipa pregătită de Romeo Ilie s-a impus cu scorul de 28-25 în faţa formatiei Neptun Constanţa.

Diferenţa putea fi mult mai mare în favoarea gazdelor, în condiţiile în care echipa buzoiană a condus meciul cu autoritate, tabela de marcaj înregistrând, la un moment dat, în ultimele 10 minute, şi o diferenţă de 9 goluri în favoarea buzoiencelor. Pe final însă, SCM Gloria a mai redus din turaţie, permiţând dobrogencelor să plece de la Buzău cu un scor mai strâns.

În meciul de miercuri şi-au făcut debutul în echipa buzoiană şi noile jucătoare, cel mai mult ieşind în evidenţă experimentata Alina Horjea, principala marcatoare a gazdelor, cu 11 reuşite. Sâmbătă, Divizia A programează deja a doua etapă, în care SCM Gloria Buzău va întâlni, la Plopeni, formaţia locală Activ, o veche cunoştinţă a grupării buzoiene din sezoanele trecute dar şi din numeroasele meciuri amicale disputate în ultimii ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>