Menu

Sport
NOI MEDALII

Noi medalii pentru râmniceanca Serena Jantea la tenis de masă! Sportiva, în vârstă de 8 ani, a câştigat două medalii la ,,Cupa Mioveniului,,, una de aur la individual şi una de argint la dublu, unde a făcut echipa cu Maria Teodorescu.

Sportivele, de la sectia de tenis de masa, a Clubului Sportiv Municipal Rm. Sarat, au participat weekend-ul trecut la competitiile sportive, din cadrul manifestarilor ,,Zilele municipiului Moinesti,,. Acestea au facut o figura frumoasa si au reusit sa se intoarca acasa cu medalii. Serena Jantea a castigat doua medalii: una la individual si una la dublu.

Sportivele de la tenis de masa se pregatesc acum, impreuna cu antrenoarele lor, Elena Alina Burlacu si Sandica Teodorescu pentru urmatorul concurs national. Acesta se  se va desfasura la Campulung, in perioada 22-24 septembrie. La competitie vor participa sportive cu varste cuprinse intre 8 si10, acestea urmand sa se intreaca la categoriile individual si dublu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>