Menu

Social
PANICĂ LA PUB

Panică lângă Sala Sporturilor din Buzău. Un incediu a izbucnit la un cunoscut pub din oraş, amenajat în incinta fostei fabrici Contactoare. Pompierii au sosit la faţa locului cu două autospeciale însă focul a fost stins de către angajaţii localului!

Speriaţi de fumul gros care iesea de pe acoperisul bucatariei pub-ului, angajații  au sunat imediat  la 112. La fața locului au ajuns rapid  două autospeciale, cu apa si spuma. Până la venirea pompierilor, un angajat s-a suit pe acoperișul terasei dotat cu furtun și o pară de duș şi a lichidat incendiul.

Cunoscutul pub din municipiul Buzau este amenajat în incinta fostei fabrici Contactoare. Tot acolo, functioneaza si alte  societati comerciale. Nu se știe cu exactitate de la cea izbucnit incendiul, însă probabil este vorba despre un coş de fum necuratat corespunzator.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>