Menu

Administrativ
LUCRĂRI ÎNTÂRZIATE

Numeroase lucrări de asfaltare din țară, așteptate de ani de zile, sunt întârziate de contestațiile depuse la licitațiile pentru desemnarea constructorilor. Se întâmplă și în localitatea buzoiană Valea Ramnicului, unde de la 1 septembrie ar fi trebuit să înceapă asfaltarea a peste 9 km de drum din două sate. Lucrările nu au demarat nici acum, pentru că una dintre cele 7 societăți participante la licitație a depus de două ori contestație în ceea ce privește firma desemnată câștigatoare.

In luna octombrie 2015, autoritatile din comuna buzoiana Valea Ramnicului au depus la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale un proiect care vizeaza asfaltarea a 9,1 km de drum. In luna mai 2016, proiectul a fost declarat castigator, in februarie anul acesta a fost semnat contractul de finantare, iar din luna martie au inceput procedurile de licitatie. Pe 21 august, in cursa pentru realizarea lucrarilor s-au inscris 7 societati. Una dintre societati a fost declarata castigatoare, insa acest lucru a fost contestat de catre reprezentantii firmei clasate pe locul al doilea.

Desi s-a primit un raspuns la contestatie, in favoarea firmei care a castigat licitatia, lucrarile de asfaltare nu au inceput nici astazi. Asta pentru ca reprezentantii societatii aflate pe locul al doilea au depus o noua contestatie. Reprezentantii Primariei Valea Ramnicului sunt nemultumiti din cauza amanarilor repetate si sustin ca intarzierea lucrarilor este in defavoarea comunitatii, care asteapta de cativa ani realizarea acestui proiect.

Reprezentantii Primariei Valea Ramnicului ii asigura pe cetateni ca au toate avizele necesare pentru demararea lucrarilor de asfaltare, iar jumatate din banii necesari pentru realizarea acestora sunt deja in contul institutiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>