Menu

Social
ȘOFERI DE AUTOBUZE NEMULȚUMIȚI

Se-ncing spiritele la Regia de Transport din Constanța, iar nemulțumirile angajaților ating cote disperate. Oamenii cer câteva îmbunătățiri ale condițiilor de muncă și salarii mai mari de multă vreme, însă municipalitatea i-a ignorat de fiecare dată. Liderii salariaților spun că se-apropie cu pași repezi ziua grevei când șoferii vor paraliza traficul în tot orașul.

Ultima atentionare a muncitorilor nemultumiti s-a consumat in fata Primarei din Constanta. Aproximativ 40 de membri ai Sindicatului Transportatorilor din cadrul RATC Constanta au pichetat  sediul primariei. Soferii de autobuz cer si introducerea unor masuri de siguranta pentru colegii lor care sunt expusi violentelor  verbale si fizice venite din partea calatorilor. Un memoriu ce contine aceste cereri  a fost depus  la Primaria Constanta.

Principala nemultumire este salariul foarte mic in comparatie cu celelalte regii sau societati de transport din tara, în condiţiile in care soferii au un  program de lucru solicitant si responsabilitate maximă. Primaria Constanta nu a facut o declaratie oficiala pana la momentul de fata.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>