Menu

Administrativ
INVESTIȚIE IMPORTANTĂ

Investiție importantă în localitatea buzoiană Podgoria! În curând, oamenii se vor putea bucura de o rețea de canalizare ce va prelua apa menajeră din gospodării. Proiectul depus de autorități la Ministerul Dezvoltării a fost aprobat, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost deja semnat. Execuția rețelei de canalizare va începe chiar în această toamnă.

Localitatea buzoiana Podgoria se afla la doar cativa kilometri de municipiul Rm. Sarat. Satenii de aici beneficiaza de o retea de alimentare cu apa, insa nu si de una de canalizare. Este si motivul pentru care autoritatile au realizat un proiect pe care l-au depus la Ministerul Dezvoltarii, iar marti au semnat Ordinul de începere a lucrărilor la sistemul de canalizare.  Executia retelei va incepe chiar in aceasta toamna.

Lucrarile de realizarea a retelei de canalizare se vor intinde si pe perioada anului viitor, ceea ce va ingreuna circulatia pe drumul dintre Podgoria si Rm. Sărat. Autoritatile cer satenilor sa dea dovada de intelegere pentru ca investitia este in folosul tuturor. Autoritatile din Podgoria au in plan si extinderea retelei de alimentare cu apa, prin realizarea unui  nou foraj si a unui nou bazin pentru stocarea apei, dat fiind faptul ca in perioada verii au fost inregistrate probleme legate de furnizarea acesteia.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>