Menu

Social
FESTIVALUL FLORILOR DE TOAMNĂ

Pentru cateva zile, Braila va fi invadata de culoare si parfum, odata cu organizarea celei de a XVII-a  editii a Festivalului Florilor de Toamna. Cei care vor vizita expozitia cu vanzare din Parcul Monument vor putea pleca acasa nu numai cu flori,  ci si cu o portie de mancare traditionala la ceaun sau alte minunatii culinare de sezon. 

Un mic colaj,  pe muzica, cu florile care apar la inceputul brutului ! Festivalul Florilor  este organizat si in acest an de autoritatile judetene si locale, iar atractia principala vor fi florile toamnei. Nu vor lipsi insa nici tarabele cu bunatati traditionale romanesti, ateliere handmade, expozitii de pictura dar si un specatcol oferit de Teatru Masca din Capitala.

Cu alte cuvinte, incepand de astazi si pana duminica, inclusiv, copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la momente de bună-dispoziţie şi de creativitate la Festivalul florilor de toamnă, în Parcul Monument din Braila.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>