Menu

Social
BATUT SUB OCHII POLITISTILOR

Acuzații grave la adresa unor agenți de pază de la o firmă din Ploiești. Un fost campion național la box susține că a fost bătut în plină stradă de agenți, până a leșinat. A ajuns la spital cu multiple traumatisme și acum este internat. Polițiștii au declanșat o anchetă, iar victima spune că îi va da pe agenți în judecată.

Fostul campion național la box, Petre Burtică, si-a petrecut noaptea într-un cazino din Ploiești. A avut o altercație în incintă și susține că a plecat de buna voie. Afară însă îl aștepta un grup de agenți de pază care au început să-l lovească. Bărbatul susține că deși a chemat poliția în ajutor, tot el a fost încătușat. Ba mai mult, a fost din nou agresat de agenții de pază, în prezența polițiștilor. Omul a fost trasportat la spital, a refuzat inițial internarea, insă a revenit în jurul prânzului din cauza durerilor insuportabile. Polițiștii au declanșat o anchetă, însă l-au și amendat pe bărbat pentru că a făcut scandal.

Bărbatul a rămas internat pe secția de neurochirurgie a Spitalului de Urgență din Ploiești unde primește îngrijiri medicale.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>