Menu

Social
A FORȚAT SEMAFORUL

O tânăra de 16 ani a ajuns la spital în stare de şoc după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident produs într-o intersecţie din Brăila. Un şofer care nu a oprit la semaforul de culoare roşie a intrat într-un alt autoturism şi a fost la un pas să accidenteze alte două fete aflate pe trecerea de pietoni.

Accidentul rutier a avut loc la intersectia strazilor Scolilor cu Independentei, din municipiul Braila.  Un sofer care se afla la volanul unui ford  a fortat semaforul, intrand in intersectie pe culoarea rosie. Fordul a lovit in plin un autoturism BMW, care venea din dreapta si care circula regulamentar. In urma impactului, Fordul a fost aruncat intr-un chiosc de ziare aflat pe trotuar, dupa ce a trecut razant pe langa doua adolescente aflate pe trecerea de pietoni, atingand-o usor pe una dintre ele. Din fericire, fata nu a fost ranita.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Pentru ca pasagera din autoturismul  Ford, o tanara de 16 ani,  a suferit un atac de panica, a fost transportata la spital.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>