Menu

Social
TARABE GOALE

Gerul iernii i-a alungat pe unii comercianti din piete. La Rm. Sarat, cele mai multe tarabe, din exteriorul Pietei Agroalimentare sunt goale. Producatorii de fructe si legume din acea zona au renuntat la spatiile comerciale, din cauza frigului. Este si motivul pentru care societatea Piete Targuri si Oboare a organizat o licitatie pentru atragerea unor noi comercianti.

Vara cel mai bun vad comercial din Rm Sarat este cel din exteriorul Pietei Agroalimentare, unde tarabele sunt zilnic pline de marfa. Acolo cei mai multi dintre vanzatori de fructe si legume sunt producatori din comunele limitrofe orasului. Iarna, situatia se schimba insa complet. Cele mai multe tarabe sunt goale, pentru ca oamenii nu pot sta in frig sa-si vanda marfa. Daca unii se retrag in interiorul Pietei Agroalimentare, acolo unde exista surse de incalzire, altii chiar renunta la spatiile comerciale. Cum veniturile societatii Piete Targuri si Oboare s-au diminuat din aceasta cauza, conducerea a organizat o licitatie pentru ocuparea spatiilor libere. Putine persoane s-au aratat insa interesate de tarabele in aer liber.

In ultimii ani, fenomenul tarabelor goale pare a fi in crestere la Rm. Sarat. Multi comercianti isi restrang activitatea chiar si in timpul anului, pentru ca nu mai au vanzarile de altadata.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>