Menu

Social
„DOREL” A LOVIT DIN NOU

Panică, azi-dimineață, în cartierul buzoian Micro XIV, după ce câțiva muncitori care săpau pentru a realiza un branșament electric au spart din greseala o conductă de gaze! Zeci de persoane angajate ale unei societăți comerciale din vecinătate au fost evacuate, timp în care angajatii Distrigaz au remediat avaria produsă de angajatii unei firme de constructii.

Incidentul a avut loc pe Aleea Veteranilor din Buzău si a fost semnalat in jurul orei 10. Trei muncitori efectuau săpături chiar în vecinătatea unei benzinarii. După ce au atins conducta cu excavatorul și au simțit miros de gaz, muncitorii s-au îndepărtat, iar angajații din birourile vecine au sunat la Pompieri. La cateva minute după semnalarea avariei, ISU Buzău a trimis în teren un echipaj de stingere, a izolat zona și a evacuat toate persoanele din clădiri. Angata unei societati comerciale din zonă spune ca i-a avertizat pe muncitori ca in locul unde sapa se afla o conducta cu gaze, însă oamenii nu au ținut cont de indicațiile femeii .

După sosirea echipelor de la distribuitorul de gaze naturale, muncitorii care au avariat conducta au fost chemați să sape din nou și să își îndepărteze cablul electric îngropat în pământ pentru ca reprezentanții Distrigaz să poată remedia avaria. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, defecțiunea fiind remediată după o intervenție care a durat puțin peste o oră.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>