Menu

Social
CHEMATĂ LA DNA …PRIN COPIL

Afirmaţii halucinante astăzi la DNA Ploieşti, din partea Anei Maria Patru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente. Ea a reclamat faptul că procurorii DNA au chemat-o la audieri, prin copilul său, care a fost sunat la şcoală de reprezentanţi ai DNA. Însoţită de un avocat, Ana Maria Patru susţine că a fost chemată în calitate de suspect într-un dosar care are legătură cu Irina Socol, fondatoarea SIVECO.

În decembrie 2016, Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată de DNA Ploiești sub acuzația că a primit mită de la firma Siveco, constând în contravaloarea unui apartament și a unui autovehicul pentru a asigura derularea, în bune condiții, a unor contracte pe care compania le avea cu Autoritatea Electorala Permanenta.

Fosta șefă a Autorității Permanente, Ana Maria Pătru, îi recuză pe cei doi procurori de caz, avocatul acesteia depunand la CSM  o cerere in acest sens. In cazul în care cererea de recuzare se aprobă, dosarul va ajunge la o altă structură din cadrul DNA Ploieşti.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>