Menu

Social
PERCHEZIȚII LA VRĂJITOARE

Mascații și poliția din Prahova și Dâmbovița au efectuat in aceasta dimineata mai multe acțiuni de percheziție la mai multe persoane bănuite de înșelătorie prin „vrăjitorie”. Prejudiciul creat se ridica la aproape 3 500 de lei.

Perchezitiile din aceasta dimineata au avut la baza cercetarile  politistilor care au scos la iveala că, începând cu luna iunie a anului acesta și până în prezent, persoanele bănuite ar fi săvârșit 3 infracțiuni de înșelăciune prin ghicit sau folosindu-se de memoria unei persoane decedate.  Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat două autoturisme, bijuterii, bani, acte care atestau amanetarea unor bunuri precum și alte bunuri susceptibile a fi folosite în comiterea infracțiunilor. 3 persoane depistate au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>