Menu

Social
CADOU DE ZIUA LOR

Zi specială pentru zeci de turisti cazati in statiunea buzoiană Sărata Monteoru de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Ei au primit în dar de la reprezentanții unui complex hotelier și de la Primăria Merei o masă festivă și un moment artistic. 

Asa au petrecut, ieri, turistii cazați la Complexul Hotelier Ceres din statiunea buzoiană Sărata Monteoru, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Pentru cateva ore, bătrânii au uitat de anii stransi in viata si de afecțiunile care nu le dau pace.

Cei peste 160 de seniori au avut parte de o masă festivă și de un moment artistic. Evenimentul dedicat persoanelor varstnice a fost organizat reprezentanții complexului hotelier și de Primăria Merei.“Bijuteria Buzăului”, aşa cum este cunoscută Sărata Monteoru, este singura staţiune balneoclimaterică din zonă. Ea este renumită pentru centrele de tratare a bolilor reumatice si, datorită centrelor de tratament, nu duce niciodată lipsă de turişti.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>