Menu

Sport
DEBUT ÎN FORȚĂ

Sport Club Municipal Gloria Buzău a debutat cu dreptul în noul sezon al Diviziei Naționale de Seniori la rugby, a doua ligă valorică a țării. Echipa din Buzău a trecut lejer, pe teren propriu, de Rugby Club Municipal Galați.

Sport Club Municipal Gloria Buzău a început în forță noul campionat. În prima etapa a ligii a doua de rugby, elevii lui Costică Merșoiu s-au impus lejer in fata rugbiștilor de la Rugby Club Municipal Galaţi, un adversar care le-a pus destule probleme ediţia trecută, când au şi câştigat de altfel, în retur, la Buzău. De data aceasta n-a mai fost loc de surpriză şi, la capătul unui meci pe care l-a dominat copios, Sport Club Municipal Gloria Buzău s-a impus cu scorul de 29-19. Cel mai bun jucător al buzoienilor a fost Mădălin Baraulea, care a reușit două eseuri. În alte meciuri din prima etapă a Diviziei Naționale de Seniori, CS Năvodari a trecut de CSUAV Arad, scor 79-7, iar Ştiinţa Petroşani a terminat la egalitate meciul cu Rugby Club Bârlad, scor 19-19.

Runda următoare, programată  sâmbătă, 7 octombrie, echipa buzoiană va juca în deplasare cu CSUAV Arad.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>