Menu

Social
N-AU REUSIT SA O SALVEZE

N-AU REUSIT SA O SALVEZE.Still001  Tragedie azi-noapte, in comuna braileana Mircea Voda.    Zece persoane, intre care trei copii, s-au trezit in miez de noapte ca le arde casa si au iesit in fuga pe ulita. Din pacate, oamenii n-au mai reusit sa salveze o batrana de 83 de ani, care dormea intr-una din camerele cuprinse de flacari.

  Familia, formata din 10 persoane, intre care trei copii de pana in 8 ani, dormea linistita cand una dintre femei s-a trezit peste noapte, pentru ca numai putea respira din cauza fumului. Buimacita de somn, ea si-a dat seama ca le-a luat foc locuinta si a dat alarma, iar locatarii si-au luat copiii in brate si au navalit afara din casa. Cand au ajuns in ulita, ei au constatat ca bunica micutilor, in varsta de 83 de ani, ramasese in casa. Barbatii au incercat sa o salveze, insa le-a fost imposibil sa mai intre in incaperea cuprinsa de flacari. Ei spun ca desi au strigat dupa ajutor, nu a venit niciunul dintre vecini. Cand au ajuns pompierii la fata locului, era deja prea tarziu pentru batrana blocata in camera sa.

Cadavrul batranei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>