Menu

Social
SALVATE DIN INCENDIU

Două bătrâne din Tulcea au fost salvate de pompieri dintr-o locuinţă în care a izbucnit un incendiu. Incidentul a avut loc ieri după-amiază şi cel mai probabil acesta s-a produs de la un scurtcircuit electric.

Pompierii au fost solicitati pentru limitarea si lichidarea unui incendiu care se manisfesta la un apartament din municipiul Tulcea. La fata locului au ajuns 2 autospeciale si un echipaj smurd. O femeie, īn vārsta de 84 de ani, care locuia īn apartament a fost scoasa imediat de pompieri. O alta victima de 79 de ani a fost intoxicata cu fum, si evacuata din locuinta.  Ele au primit ingrijiri medicale la fata locului, refuznad transportul la spital.

Pompierii spun ca a existat si pericolul producerii unei explozii, din cauza prezentei unor butelii in locuinta. Se pare ca incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>