Menu

Social
ACCIDENT GRAV DIN TERIBILISM

Doi tineri de 16 ani, din localitatea buzoiană Vadu Paşii, se zbat între viaţă şi moarte, pe patul de spital, după ce prietenul lor i-a luat la plimbare într-o maşină furată. Adolescentul nu a putut stăpâni volanul şi a intrat într-un stâlp. Acesta va trebui să suporte acum consecinţele faptelor sale, pentru că i s-a făcut dosar penal.

Evenimentul rutier s-a produs la miezul nopții. Un băiat de 16 ani din localitatea buzoiană Stăncești si-a sunat doi prieteni de aceeași vârstă cu el si le-a propus să îi plimbe cu mașina. Au intrat în curtea unei mătuși, au luat autoutilitara căreia i-au pus o baterie furată de la o altă mașină și au plecat pe drumul către oraș.Fără permis de conducere și fără abilități, băiatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp. În urma impactului, mașina s-a făcut bucăți iar prietenii au fost aruncați din autovehicul.

Cei doi pasageri au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgenta Buzau. Polițiștii au deschis dosar penal, pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Tânărul de 16 ani care a provocat accidentul nu este la prima ispravă de acest fel. Mătușa lui, mama uneia dintre victime, spune că l-a avertizat să nu mai conducă prin sat. Medicii din Buzau au incercat toata noaptea să-i stabilizeze pe cei doi băieți care au traumatisme la cap, torace și la membre. Unul dintre tineri, în stare foate gravă, a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Floreasca din Capitală.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>