Menu

Social
VARA SANIE SI IARNA CAR

VARA SANIE SI IARNA CAR.Still001  La vara ne facem sanie si ne pregatim pentru deszapezire!   Este promisiunea presedintelui Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu, care are de gând ca, de cum dă firul ierbii, să pregateasca licitatia pentru deszapezirea aferenta iernii 2015-2016, ca sa nu mai treaca prin problemele din aceasta iarna. Primarii spun ca dincolo de pregatirea saniei, Consiliul Judetean ar trebui sa se gandeasca si la montarea de parazapezi, care sa protejeze drumurile de zapada viscolita.

Seful Consiliului Judetean Braila, Viorel Mortu, spune ca nu mai vrea sa treaca niciodata prin emotiile din aceasta iarna, cand nu are contractat serviciul de deszapezire pe drumurile judetene. El a anuntat ca are de gand sa se comporte ca omul gospodar, care-si face vara sanie. Odata cu venirea primaverii o sa organizeze licitatia pentru serviciile de deszapezire aferente iernii viitoare, astfel incat luna august sa-l gaseasca cu problema rezolvata.
Primarii i-au cerut sefului judetului sa aiba in vedere si montarea de parazapezi, care pot rezolva o buna are din problemele aparute in urma viscolului.Altii au reclamat ca de ani de zile deszapezesc singuri drumurile judetene de pe raza localitatilor lor, desi, teoretic, au existat firme cu contract, care luau bani pentru asta.

Presedintele Consiliului Judetean a declarat ca astfel de situatii vor fi o amintire de acum inainte si le-a promis primarilor ca le va achizitiona utilaje de deszapezire proprii, pe fonduri europene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>