Menu

Sport
CAUTĂ A PATRA VICTORIE

După o pauză de două săptămâni, Liga a doua de handbal feminin se reia cu partidele contând pentru etapa a IV-a. SCM „Gloria” Buzău va evolua în deplasare, împotriva formației Știința București. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în Arena Iris din Capitală.

SCM „Gloria” Buzău caută cea de-a patra victorie consecutivă în noul sezon al Diviziei A la handbal feminin. Elevele lui Romeo Ilie se vor deplasa la București, unde vor întâlni formația Știința București. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, în Arena Iris din Capitală. Formația din Buzău se află în fața unui test important în actualul sezon, gruparea bucureșteană fiind una dintre cele mai valoroase echipe din serie. Cu o victorie în meciul de sâmbătă, buzoiencele pot lua o opţiune importantă în lupta pentru prima poziţie în clasament, care asigură promovarea directă în Liga Naţională.

După trei etape, SCM „Gloria” Buzău se află pe locul 2 în clasamentul ligii a doua de handbal feminin, cu 9 puncte, iar Știința București se află pe locul 8, cu doar 3 puncte, însă după doar două jocuri disputate: o înfrângere cu CSM Bucuresti II si o victorie cu Activ Plopeni. SCM “Gloria” Buzău are trei victorii, cu CSU Neptun Constanta, Activ Plopeni și CSM Bucuresti II.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>