Menu

Social
ACCIDENT PE ȘOSEAUA DE CENTURĂ

Grav accident rutier, duminică după-amiază, şi pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. Pe fondul şoselei umede, un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz cu numere de Moldova. În urma accidentului, au rezultat cinci victime: cei trei pasageri ai autoturismului, dar şi doi pasageri ai microbuzului. Toţi au ajuns la urgenţele Spitalului Judeţean din Buzău.

Evenimentul rutier s-a produs duminica, in jurul orei 15,00, in apropierea fabricii de bere din Buzău. In timp ce se deplasa spre Capitală, soferul unui autoturism, în vârstă de 28 de ani, din București, a pierdut controlul într-o curbă, moment în care a derapat, a intrat pe contrasens si a fost lovit în spate de un microbuz care transporta 13 călători la Chișinău.

În urma impactului, cinci multe persoane au fost rănite. Este vorba despre șoferul autoturismului, bucureșteanul de 28 de ani, fiul său, in varsta de 5 ani, mama acestuia, plus doi pasageri ai microbuzului. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii de la Serviciul Rutier continuă cercetările.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>