Menu

Sport
VESTI PROASTE PENTRU “LUPI”

VESTI PROASTE PENTRU “LUPI”.Still001Petrolul a pierdut vineri primul amical în Antalya, cu Neftci Baku, echipă clasată pe locul 3 în campionatul din Azerbaijan, cu 1-0. Aceasta nu este insa nici pe departe o veste atat de rea. Formatia ploiesteana a mai pierdut un jucator dupa cei patru stranieri plecati deja de la echipa prahoveana: Sebastian Gallegos.

Petrolul și-a început vineri seria celor 6 meciuri amicale din Antalya, cu formatia Neftci Baku clasată pe locul 3 în campionatul din Azerbaidjan. Amicalul nu a fost insa unul de success. Petrolul Ploiesti a fost invinsa cu scorul de 1 la 0, dupa golul înscris de fundașul Denis Silva Cruz, în minutul 36. Pentru Neftci Baku întâlnirea cu Petrolul a fost ultima pentru azeri înaintea începerii returului. Primul meci pierdut nu este insa singura veste proasta pentru petrolisti. Formatia prahoveana continuă să piardă jucători în această pauză competițională. După ce s-au despărțit în această iarnă de Juan Angel Albin, Njongo Priso, Gerson Ferreira și Shai Haddad, ”lupii” au fost părăsiți de un alt stranier.

Uruguayanul Sebastian Gallegos a devenit istorie pentru Petrolul. Mai exact, mijlocașul sud-american va semna cu echipa Club Olimpo de Bahia Blanca, din Argentina. Transferul a fost confirmat inclusiv de președintele grupării, Alfredo Dagna, conform presei argentiniene. Gallegos a ajuns în vară la Petrolul, dar a jucat doar două partide pentru “lupii galbeni”, 10 minute în Liga I și 90 într-o dispută din Cupa României.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>