Menu

Administrativ
EVACUAȚI PENTRU DATORII

Au ajuns în situaţia de a fi evacuaţi pentru că au acumulat restanţe multe la neplata chiriei şi a utilităţilor. Este cazul mai multor locatari din Rm. Sărat, care stau cu chirie în locuinţele sociale şi în blocurile ANL, care nu şi-au plătit la timp datoriile. În momentul în care au ajuns în situaţia limită de a rămâne pe drumuri, mulţi dintre aceştia au cerut o reeşalonare a datoriilor.

Unii dintre chiriasii din locuintele sociale si din blocurile ANL, din Rm Sarat, au acumulat datorii uriase, atat la intretinere, cat si la chirie. Chiar daca au fost somati, putini dintre ei si-au achitat din datoriile, ajungand  in situatia de a fi actionati in instanta. In cazul unor chiriasi s-au dat deja sentinte de evacuare si punere in executare a acestora.

Autoritatile locale spun ca toate actiunile in instanta au drept scop recuperarea datoriilor si nicidecum evacuarea chiriasilor. Abia un momentul in care ajung in situatia limita de a ramane pe drumuri, multi dintre acestia cer o reesalonare a datoriilor. Locuintele ramase libere in urma evacuarilor vor fi distribuite altor cetateni care au nevoie de un acoperis deasupra capului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>