Menu

Sport
O NOUĂ VICTORIE CLARĂ

Început perfect de sezon pentru rugbiștii de la SCM Gloria Buzău. Echipa din Buzău a reușit două victorii din tot atâtea meciuri în noul sezon al ligii a doua de rugby. Ultima „victimă” a elevilor lui Costică Merșoiu este gruparea CSUAV Arad, echipă „zdrobită” chiar pe propriul teren.

Al doilea meci, a doua victorie cu punct bonus ofensiv pentru rugbiştii de la SCM Gloria Buzău. După ce în prima etapă a noului sezon au invins pe teren propriu gruparea RCM Galati, elevii lui Costică Merşoiu au întâlnit-o, în weekend, în prima deplasare a sezonului, pe CSUAV Arad, pe care au învins-o fără drept de apel. După 24-0 la pauză, buzoienii au câştigat, în final, cu scorul de 36-17, rezultat care îi plasează pe locul 2 în liga a doua de rugby, la egalitate de puncte cu CS Năvodari.

Punctele echipei buzoiene au fost reuşite de Neacşu – 2 eseuri, Bâsceanu, Deaconescu, Constantin şi Ţăranu – câte un eseu, Niţu – două tranformări şi Bâsceanu, o transformare. Sâmbătă, în următoarea etapă, pe teren propriu, SCM Gloria Buzău o va întâlni pe Bucovina Suceava. Partida va începe la ora 10:00 si se va disputa pe arena din Parcul Tineretului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>