Menu

Administrativ
TAXĂ ELIMINATĂ

Incepând cu 1 noiembrie, buzoienii nu vor mai plati taxa pe apa de ploaie iar firmele si institutile din municipiu vor achita facturi cu 30 la suta mai mici. Decizia a fost luata astazi de Consiliul Municipal Buzau, cu unanimitate de voturi.

De la 1 noiembrie, locuitorii din municipiul Buzău nu vor mai plăti taxa pentru apa meteorică. Decizia a fost luata în cadrul ședinței extraordinare de astăzi a Consiliului Local Buzău, unde aleșii municipali au votat în unanimitate proiectul privind eliminarea acestei taxe din facturile emise de Compania de apă Buzău. Astfel, de luna viitoare, persoanele juridice vor plăti cu 30% mai puțin, în timp ce persosanele fizice nu vor mai achita niciun leu pentru apa de ploaie. Consilierii PNL au solicitat totusi, lămuriri de la conducerea Primăriei privind data la care va fi pusă în aplicare noua decizie.

În vară, vicepremierul Marcel Ciolacu președinte al PSD Buzau, a solicitat imperativ Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău” 2008 eliminarea taxei pe apa de ploaie, atat in municipiul Buzau, cat si in municipiul Rm Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>