Menu

Administrativ
VERIFICĂRI PENTRU O IARNĂ GREA

În prag de iarnă, poliţiştii buzoieni au mai primit o misiune: să verifice dacă drumarii au pregătit stocurile de nisip şi sare pentru sezonul rece. Autorităţile buzoiene dau asigurări că cetăţenii nu vor întâmpina neplăceri pe drumurile din judeţ, iar achiziţia materialelor necesare deszăpezirii a început în forţă.

Sectia Drumuri Nationale Buzau va fi prima instituție  verificata de politisti la inceputul lunii viitoare. Oamenii legii se vor asigura daca drumarii au pregatit suficiente stocuri de nisip si sare pentru  sezonul rece. La randul lor, până  pe 15 noiembrie, autoritatile judetene trebuie sa verifice daca utilajele deszapezire care vor acționa pe drumurile din județul Buzău sun reperate si in stare buna de functionarei. Asta pentru a preîntâmpina eventualele  problemele ce pot apărea odată cu venirea zăpezii.

Meteorologii vin cu veşti ingrijoratoare despre iarna care  bate la uşă.  Potrivit specialistilor, vor fi căderi mari de zăpadă, viscole şi temperaturi de până la minus 20 de grade, asa cum a fost in iarna 2012-2013, mai ales în zona de Sud-Est a Romaniei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>