Menu

Social
ACUZAT CĂ A CONDUS BEAT

Directorul Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ din Constanţa, Bogdan Ionuţ Artagea, este acuzat că a condus beat maşina instituţiei. La baza acuzaţiilor stau mai multe filmuleţe, care au apărut în spaţiul virtual, postate de aşa-numitul Daniel Suru. Imaginile au fost văzute şi de directorul aeroportului, care neagă aceste acuzaţii, mai ales că, după cum susţine el, nu este consumator de băuturi alcoolice. În acest caz s-a autosesizat şi poliţia, care va stabili exact cum au stat lucrurile.

Un localnic din Mihail Kogălniceanu, Daniel Suru, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe filmări din trafic cu o mașină care circulă haotic pe DN 2A și care este urmărită până în curtea Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“, la volan fiind, potrivit celui care a filmat, chiar directorul, Bogdan Ionuț Artagea. În filmări se vede cum mașina iese cu roțile din partea dreaptă în afara părții carosabile, semnalizează dreapta dar o ia spre stânga, apoi urca pe sensul giratoriu.

Contactat telefonic, directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Ionuț Artagea, a recunoscut că el se afla la volan si a explicat comportamentul sau de la volan, la momentul filmarii. În urma mediatizării imaginilor, cazul a ajuns și în atenția IPJ Constanța.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>