Menu

Social
PROGRAM DE SUCCES

vlcsnap-2015-01-26-20h04m04s153Centrele de calculatoare infiintate prin programul Biblionet a lui Bill Gates au in continuare mare lipici la public. Cel putin la Rm. Sarat, numarul utilizatorilor creste de la un an la altul. Principalii fani ai computerelor raman copiii, care, in general, cauta informatii pentru scoala. Internetul gratuit face insa cu ochiul si adultilor si chiar persoanelor de varsta a treia.

Centrul de calculatoare infiintat la Biblioteca Municipala din Rm. Sarat a fost inaugurat in 2011. De atunci, cele 10 computere, conectate la Internet, au atras an de an, noi utilizatori. In 2014, numarul persoanelor care au beneficiat de internet gratuit a fost de aproape 700 in fiecare luna.

Si anul trecut, cei mai mare fani ai computerelor au fost copiii. Ei folosesc Internetul, fie pentru a accesa informatii pentru scoala, fie pentru a-si intalni prietenii pe retele de socializare. Succesul programului lansat in Romania de Bill Gates se datoreaza si bibliotecarilor care sunt permanent la dispozitia celor interesati de internet.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>