Menu

Social
PERCHEZIȚII AMPLE

Ample percheziţii în această dimineaţă la Rm. Sărat! Poliţiştii au descins la un samsar de maşini, suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Din cercetări a reieşit că bănuitul, în vârstă de 30 de ani, se ocupă cu comercializarea de autovehicule de lux „second hand”, iar prin sustragerea de la plata obligaţiilor către bugetul consolidat al statului, ar fi obţinut sume de aproximativ 750.000 de lei.

Un număr de peste 50 de poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi din cadrul Poliţiei Rm. Sărat au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. Activitatea a vizat identificarea şi ridicarea documentelor şi înscrisurilor, care redau operaţiuni economice efectuate de un tanar de 30 de ani, din cartierul Zidari, cu autoturisme de lux.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2015,  bănuitul, vechi client al Politiei, ar fi efectuat operațiuni economice în țară și pe teritoriul altor state din Uniunea Europeană, ce priveau comercializarea de autovehicule de lux „second hand”. Prin sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului, acesta ar fi obținut sume de aproximativ 750. 000 de lei. De asemenea, în perioada 2012 – 2017, suspectul ar fi utilizat sumele de bani pentru achiziţionarea de imobile şi terenuri agricole pe raza municipiilor Rm. Sărat, București și Constanța, ascunzând adevărata natură şi provenienţă a bunurilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>