Menu

Social
MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI

Momente de panică astăzi, pe o stradă din centrul municipiului Rm. Sărat, unde un autoturism a luat foc! Pompierii au intervenit de urgenţă şi au reuşit să stingă incendiul, produs din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii. Din păcate, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

Incendiul s-a produs astazi, in jurul pranzului, pe strada Principele Ferdinand, din zona centrala a municipiului Rm. Sarat. Proprietarul masinii s-a urcat la volan, iar in momentul in care a pornit autoturismul, acesta a luat foc. Speriat, barbatul s-a dat jos din masina si a sunat la 112, pentru a cere ajutorul pompierilor. Acestia au intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, incercand pe cat posibil sa limiteze paguba.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca incediul s-a produs cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica a masinii. In timpul interventiei pompierilor, traficul pe strada Principele Ferdinand a fost deviat.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>