Menu

Sport
DORIT LA BILBAO

Cristi Ganea, fundașul stânga de la Viitorul și al naționalei României, ar putea prinde transferul vieții. Jurnalistii spanioli scriu că Athletic Bilbao, fosta adversară din Europa League a lui Dinamo, se interesează de jucătorul de 25 de ani. 

Ziaristii spanioli notează că directorul sportiv al bascilor îl urmărește cu atenție pe român și crede că acesta ar fi o soluție ideală pentru banda stângă a echipei spaniole. Ganea și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca, înainte de a ajunge la Viitorul. Spaniolii notează că Ganea este un jucător tehnic, care face foarte bine faza defensivă și care are un șut foarte puternic. Șefii lui Athletic sunt convinși că l-ar putea cumpăra pe Ganea pentru 600.000 de euro.

Fundașul mai are contract cu Viitorul până în 2019.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>